779m2

restoran

130m2

bašta

120m2

dečja igraonica

20mesta

VIP sala


VIP sala

Izdvojena prostorija na galeriji restorana koja omogućava diskretan poslovan sastanak, prezentaciju firme ili privatnu proslavu uz posebnu vrstu organizacije. Kapacitet : 20 mesta.


ketering

Organizaciju proslava, koktela i drugih dogadjaja u vašem prostoru možete prepustiti našoj specijalizovanoj Službi za ketering. Sva hrana, piće, pribor, oprema, dekoracija i osoblje je naša briga, a Vaše je samo da se odlučite za jednu od ponudjenih varijanti.dostava hrane

Iskoristite kvalitetno svoju pauzu za obrok!
Za firme sa 5 i više zaposlenih imamo ponudu svakodnevne dostave hrane sa našeg menija. Vaše je da nam mejlom dostavite spisak sa vašim željama, a naš saradnik će Vam u ugovoreno vreme dostaviti obroke. Spremni smo za različite vrste zahteva i dogovora u vezi s njima.


dečja igraonica

Prostrana igraonica površine 120 m2 nudi raznovrsne sadržaje za mališane kojima će ljubazne vaspitačice pomoći da kvalitetno provedu vreme. Radno vreme igraonice je od 12 h do 21 h, a vikendom od 10 h do 21 h.


nepušačka zona

Mislimo i na nepušače !
Uživajte na galeriji restorana gde smo za Vas obezbedili prostor sa više od 50 mesta. Napomena : ovde je dozvoljeno korišćenje IQOS proizvoda.


sport na TV

Za sve koji vole da spoje aktuelni sportski dogadjaj sa kvalitetnom hranom, pićem i društvom, obezbedili smo 5 kanala Arene Sport i 6 kanala Sport Kluba.