Usluge

pleasure čair

Naše

usluge

0
m2
restoran
0
m2
bašta
0
m2
dečija igraonica
0
mesta
vip sala

Vip sala

pleasure čair

Izdvojena prostorija na galeriji restorana koja omogućava diskretan poslovan sastanak, prezentaciju firme ili privatnu proslavu uz posebnu vrstu organizacije. Kapacitet : 20 mesta.

Pleasure-Cair-Vip-Sala
Pleasure-Cair-Ketering

Ketering

pleasure čair

Organizaciju proslava, koktela i drugih dogadjaja u vašem prostoru možete prepustiti našoj specijalizovanoj Službi za ketering. Sva hrana, piće, pribor, oprema, dekoracija i osoblje je naša briga, a Vaše je samo da se odlučite za jednu od ponudjenih varijanti.

Dostava hrane

pleasure čair

Iskoristite kvalitetno svoju pauzu za obrok!
Za firme sa 5 i više zaposlenih imamo ponudu svakodnevne dostave hrane sa našeg menija. Vaše je da nam mejlom dostavite spisak sa vašim željama, a naš saradnik će Vam u ugovoreno vreme dostaviti obroke. Spremni smo za različite vrste zahteva i dogovora u vezi s njima.

Pleasure-Cair-Dostava-Hrane
Pleasure-Cair-Decija-Igraonica

Dečija igraonica

pleasure čair

Prostrana igraonica površine 120 m2 nudi raznovrsne sadržaje za mališane kojima će ljubazne vaspitačice pomoći da kvalitetno provedu vreme. Radno vreme igraonice je svakog dana od 12h do 21h.

Nepušačka zona

pleasure čair

Mislimo i na nepušače !
Uživajte na galeriji restorana gde smo za Vas obezbedili prostor sa više od 50 mesta. Napomena : ovde je dozvoljeno korišćenje IQOS proizvoda.

Pleasure_Cair_Nepusacka_Zona
Pleasure-Cair-Sport-na-TVu

Sport na tv-u

pleasure čair

Za sve koji vole da spoje aktuelni sportski dogadjaj sa kvalitetnom hranom, pićem i društvom, obezbedili smo 5 kanala Arene Sport i 6 kanala Sport Kluba.