Usluge

pleasure čair

Naše

usluge

0
m2
restoran
0
m2
bašta
0
m2
dečija igraonica
0
mesta
vip sala

Vip sala

pleasure čair

Izdvojena prostorija na galeriji restorana koja omogućava diskretan poslovan sastanak, prezentaciju firme ili privatnu proslavu uz posebnu vrstu organizacije. Kapacitet : 20 mesta.

Pleasure-Cair-Vip-Sala
Pleasure-Cair-Ketering

Ketering

pleasure čair

Organizaciju proslava, koktela i drugih dogadjaja u vašem prostoru možete prepustiti našoj specijalizovanoj Službi za ketering. Sva hrana, piće, pribor, oprema, dekoracija i osoblje je naša briga, a Vaše je samo da se odlučite za jednu od ponudjenih varijanti.

Dostava hrane

pleasure čair

Iskoristite kvalitetno svoju pauzu za obrok!
Za firme sa 5 i više zaposlenih imamo ponudu svakodnevne dostave hrane sa našeg menija. Vaše je da nam mejlom dostavite spisak sa vašim željama, a naš saradnik će Vam u ugovoreno vreme dostaviti obroke. Spremni smo za različite vrste zahteva i dogovora u vezi s njima.

Pleasure-Cair-Dostava-Hrane
Pleasure-Cair-Decija-Igraonica

Dečija igraonica

pleasure čair

Prostrana igraonica površine 120 m2 nudi raznovrsne sadržaje za mališane kojima će ljubazne vaspitačice pomoći da kvalitetno provedu vreme. Radno vreme igraonice je od 12 h do 21 h, a vikendom od 10 h do 21 h.

Nepušačka zona

pleasure čair

Mislimo i na nepušače !
Uživajte na galeriji restorana gde smo za Vas obezbedili prostor sa više od 50 mesta. Napomena : ovde je dozvoljeno korišćenje IQOS proizvoda.

Pleasure-Cair-Nepusacka-Zona
Pleasure-Cair-Sport-na-TVu

Sport na tv-u

pleasure čair

Za sve koji vole da spoje aktuelni sportski dogadjaj sa kvalitetnom hranom, pićem i društvom, obezbedili smo 5 kanala Arene Sport i 6 kanala Sport Kluba.