Pro Anima Chardonnay 0.75l 1400

Vino je zlatno žute boje sa zelenkastim odsjajem, prefinjene voćne arome citrusa i ananasa, na ukusu izbalansirano, mekano i kompleksno, sa dugom završnicom.

uz hranu

Idealan je pratilac morske i rečne ribe, jela od ćuretine i piletine.


Malvazija 0.75l 1900

Krajnje suvo belo vino sa 13% alkohola.

Ova Malvazija je daleko odmakla od ideje osvežavajućeg letnjeg aperitivnog vina i pratioca sardela sa gradela.

Ona je bukvalno all inclusive ozbiljno vino za sva godišnja doba i sve ukuse, ali i odlično za uparivanje i savršeno za uživanje.


Crnogorski Chardonnay 0.75l 1000

Belo suvo vino, skladnog mirisa i ukusa. Svetlo zelenkasto žute boje. Buke je prepoznatljiv po svježim voćnim aromama zelene jabuke i ananasa.

uz hranu

rolećne i letnje salate, predjela od ribe i druga hladna predjela, plodovi mora, rižota, pikantne guste čorbe, meki i polumeki sirevi, bela mesa, pice, testenine.


Crnogorski Rose 0.75l 850

Intenzivnog je mirisa maline, ribizle i divlje ruže. Ukus je mekan i harmoničan. Kiseline su blage, voćne i ostavljaju utisak prijatne svežine, dok svilenkasta tekstura naglašava osećaj mekoće i slasti, koja podseća na ratluk od ruža. U završnici dugo ostaje osvežavajući ukus bonbona od malina.

uz hranu

Rose je idealan aperitiv, ali i odličan pratilac raznih prolećnih i letnjih laganih salata, pašteta od ribe, suvog mesa. Izvrstan je uz jela sa roštilja.


Crnogorski Vranac 0.75l 900

Vino je intenzivne rubin boje, sa nijansama ljubičaste. Na mirisu i ukusu podseća na zrele višnje, tamno šumsko voće i suve šljive, sa slatkim začinskim tonovima koji ostavljaju naknadni ukus punoće i topline. Na ukusu je puno, bogato alkoholom i ekstraktom. Ima skladne kiseline i izvrsnu taninsku strukturu koja mu daje mogućnost dužeg odležavanja i sazrevanja.

uz hranu

crvena mesa, divljač, začinjena jela, masni zreli sirevi. U Crnoj Gori se Vranac tradicionalno pije uz njeguški pršut, ali i jela od kvalitetne morske i jezerske ribe, kao i uz sve vrste pečenja i jela sa roštilja.


Vranac Pro Corde 0.75l 1500

Vino ima veoma tamnu crvenu boju, tipičnu za crnogorski vranac. Izraženi su mirisi crnog bobičastog voća, poput kupina i borovnica, dok se u pozadini prepliću tonovi trešanja, suvog začinskog bilja i kafe. Tanini su primetni, ali utkani u mekano, glatko tkanje ukusa, nalik crnoj čokoladi. U dugoj završnici vino zadržava osnovni voćno-začinski karakter.

uz hranu

ro Corde je idealan uz kvalitetno juneće meso – bifteke, pečenu jagnjetinu, divljač. Savršen je uz zrele tvrde sireve.


Vladika 0.75l 2500

Duboke i višeslojne arome šumskog voća, sa blagim notama vanile, pretapaju se na baršunasta, voćna nepca. Vino je bogato i skladno, snažne strukture, sočnih tanina i gipkih kiselina. U veoma dugoj i postojanoj završnici, raskošni voćni okvir sačinjen od tonova kupina, borovnica, brusnica i šljiva, prožet je nijansama kafe, duvana i zemlje. Snažnog karaktera, duboko, postojano i skladno, ovo vino ima veliki potencijal za dalji razvoj i odležavanje.

uz hranu

Uz sve varijante bifteka, uz roštilj, dinstano i prženo crveno meso, jagnjetinu, teletinu, meso pripremano u crvenom sosu, jače začinjene paste.


Mala vina 0.187l

KRSTAČ Club
250
Chardonnay
300
Vranac Club
250
Vranac Pro Corde
350
Rose Club
250